Stålbyggnadsinstitutet och Covid-19

Nyheter

Stålbyggnadsinstitutet påverkas precis som alla andra organisationer av den pågående pandemin och vi vill därför kort berätta om åtgärder vi har vidtagit och förändringar av planerad verksamhet.

Som så många andra arbetar vi hemifrån och har så gjort sedan mitten av mars. Det har i stort fungerat bra och de flesta funktionerna kan skötas på distans. Vi svarar precis som vanligt i telefon och besvarar mailfrågor så fort vi kan.

Litteratur
Litteraturbeställningarna skickas från vårt lager i Jordbro och fungerar. Ett fåtal titlar skickas från vårt kontor, som vi tittar till en gång per vecka, och får därför något längre leveranstid. Vi fyller även på med titlar som kan läsas online och därmed blir tillgängliga för anställda på våra medlemsföretag.

Tidningen
Tidningen Stålbyggnad produceras precis som planerat och påverkas inte. Nummer 3-2020 kommer ut i mitten av september och kommer som vanligt även att vara tillgänglig via http://www.stalbyggnad.se/  

Kurser och event
Påverkas desto mer av kända orsaker. Vi planerar för att komma igång med viss kursverksamhet online men har senarelagt kurser som var planerade att genomföras i våras.

Stålbyggnadsdagen 22 oktober
Den 52-åriga traditionen att genomföra Stålbyggnadsdagen kommer inte att brytas, dock behöver vi förändra sättet som dagen genomförs på. Vi planerar att genomföra dagen helt online. Datumet ligger fast, skriv in torsdagen den 22 oktober i kalendern. Besök gärna https://stalbyggnadsdagen.se/ och håll dig uppdaterad.

Sidan uppdaterad: 2020-09-15