Stålbyggnadsprojektering, SBP-N 2021

Stålbyggnadsprojektering, SBP-N är ett kurspaket om 3×2 kursdagar som ger en mycket gedigen genomgång av konstruktörers färdigheter från projektering med kvalitetssäkring till konstruktionens verkningssätt. Stor vikt läggs vid att kunna förstå var instabilitetsfenomen kan uppträda och hur det ska hanteras.
2021-10-05 - 1970-01-01 00:00 | Sista anmälningsdag: 2021-10-04 00:00

Stålbyggnadsprojektering, SBP-N, är ett kurspaket om 3×2 kursdagar som ges under perioden oktober – december hos oss på Kungsträdgårdsgatan 10 i Stockholm. SBP-N ligger till grund för personcertifieringen CSK – Certifierad stålbyggnadskonstruktör.

Kurspaketet ger en mycket gedigen genomgång av konstruktörers färdigheter från projektering med kvalitetssäkring till konstruktionens verkningssätt. Stor vikt läggs vid att kunna förstå var instabilitetsfenomen kan uppträda och hur det ska hanteras.

Kurspaketet kan läsas som en vanlig fortbildningskurs, utan certifieringskraven (inlämningsuppgifter och tentamen) eller med målsättning personcertifiering. Kursdeltagarna behöver inte ange på förhand vad ambitionen är. Det är också fullt möjligt att slutföra certifieringen vid ett senare tillfälle.
Personcertifieringen genomförs av Nordcert då samtliga kursmoment är avklarade (inlämningsuppgifter och tentamen).

Kursdagar:
Projektering (5-6 oktober)
Hallbyggnader (23-24 november)
Flervåningsbyggnader (14-15 december)

Tenta enligt överenskommelse, ca 2 – 3 månader efter sista kurstillfället.

Komplett kursprogram ser du nedan.

Avgifter:
Kursavgiften är 4 000 kr per dag för personer anställda på ett företag som är medlem i SBI.
Övriga betalar 5 500 kr per dag.
I kursavgiften ingår lunch och fika samt kurslitteratur, utom Eurokoder.
Tentamen kostar 1 500 kr för medlemmar och 3 000 kr för övriga.

Boende:
För kursdeltagare som behöver övernattning nära kurslokalen finns gott om hotell att välja bland. Prisvärt är t.ex. Drottning Victorias Örlogshem.