Utbildning


Stålbyggnadsprojektering, SBP-N 2019

Stålbyggnadsprojektering, SBP-N, är ett kurspaket om 3×2 kursdagar som ges under perioden september – december 2019 hos oss på Kungsträdgårdsgatan 10 i Stockholm.↵SBP-N ligger till grund för personcertifieringen CSK – Certifierad stålbyggnadskonstruktör.

Instabilitet vid balk- och pelardimensionering 2019

Kursen ger grunderna för dimensionering av stålbalkar och -pelare, med inriktning mot vanligt förekommande tvärsnittstyper och belastningsfall. Vid ståldimensionering är olika typer av instabillitet – som t.ex. lokal buckling, knäckning, vippning, etc. – ofta begränsande faktorer.

Kompetenskurser TR-stål

Nu är hög tid att anmäla sig till årets kompetenskurser TR-stål.
För komplett kursinformation besök www.stbk.se.

Seminarium om brand

Brandteknisk dimensionering av bärande konstruktioner på van der Nootska palatset i Stockholm.

Husdag – 22 oktober 2019

Vårt mycket populära husseminarium, där vi bland annat föreläser kring aktuella områden som efterfrågas av kursdeltagare. Endagsseminarium.
Innehållet i gällande program kommer att presenteras här så snart programmet har fastställts.

Seminarium för brokonstruktörer – 2019

Nu återkommer det uppskattade Broseminariet, som vi bedriver i samverkan med Eurokodutbildningar och Trafikverket. Endagsseminarium.

Seminarium – kostnadseffektiv kontroll och provning

Seminarium den 6:e november, dagen före Stålbyggnadsdagen, om kostnadseffektiv kontroll och provning av stålkonstruktioner.

Stålbyggnadsdagen 2019

Evenemanget är det 52:a i ordningen och äger rum 7 november 2019 på Svenska Mässan i Göteborg.
Läs mer och anmäl dig på på www.stalbyggnadsdagen.se

Anmälan utställare 2019

Välkomna att boka ert företags utställningsplats på den 52:a Stålbyggnadsdagen! Dagen genomförs i år på Svenska Mässan i Göteborg den 7:e november.

Dimensionering av traverskranbanor 2019

Att verifiera bärförmåga för utmattningsbelastade kranbanebalkar kräver erfarenhet och kunskap. I denna heldagskurs får kursdeltagarna kunskap om både utformning och dimensionering vid brott- och utmattningslast av kranbanebalkar och tillhörande detaljer.