Temporär hemsida

Vi håller på att ta fram en ny hemsida och medan det arbetet pågår så kommer information och funktion vara begränsad. Vi hoppas att ni har överseende med det.

Utbildning


Stålbyggnadsprojektering, SBP-N 2019

Stålbyggnadsprojektering, SBP-N, är ett kurspaket om 3×2 kursdagar som ges under perioden september – december 2019 hos oss på Kungsträdgårdsgatan 10 i Stockholm.↵SBP-N ligger till grund för personcertifieringen CSK – Certifierad stålbyggnadskonstruktör.

Instabilitet vid balk- och pelardimensionering 2019

Kursen ger grunderna för dimensionering av stålbalkar och -pelare, med inriktning mot vanligt förekommande tvärsnittstyper och belastningsfall. Vid ståldimensionering är olika typer av instabillitet – som t.ex. lokal buckling, knäckning, vippning, etc. – ofta begränsande faktorer.

Kompetenskurser TR-stål

Nu är hög tid att anmäla sig till årets kompetenskurser TR-stål.
För komplett kursinformation besök www.stbk.se.

Seminarium om brand

Brandteknisk dimensionering av bärande konstruktioner på van der Nootska palatset i Stockholm.

Husdag – 22 oktober 2019

Vårt mycket populära husseminarium, där vi bland annat föreläser kring aktuella områden som efterfrågas av kursdeltagare. Endagsseminarium.
Innehållet i gällande program kommer att presenteras här så snart programmet har fastställts.

Seminarium för brokonstruktörer – 2019

Nu återkommer det uppskattade Broseminariet, som vi bedriver i samverkan med Eurokodutbildningar och Trafikverket. Endagsseminarium.

Seminarium – kostnadseffektiv kontroll och provning

Seminarium den 6:e november, dagen före Stålbyggnadsdagen, om kostnadseffektiv kontroll och provning av stålkonstruktioner.

Stålbyggnadsdagen 2019

Evenemanget är det 52:a i ordningen och äger rum 7 november 2019 på Svenska Mässan i Göteborg.
Läs mer och anmäl dig på på www.stalbyggnadsdagen.se

Anmälan utställare 2019

Välkomna att boka ert företags utställningsplats på den 52:a Stålbyggnadsdagen! Dagen genomförs i år på Svenska Mässan i Göteborg den 7:e november.

Dimensionering av traverskranbanor 2019

Att verifiera bärförmåga för utmattningsbelastade kranbanebalkar kräver erfarenhet och kunskap. I denna heldagskurs får kursdeltagarna kunskap om både utformning och dimensionering vid brott- och utmattningslast av kranbanebalkar och tillhörande detaljer.