Stålbyggnadsinstitutet är Scenografipartner till Arkitekturgalan

Nyheter

Stålbyggnadsinstitutet är i år stolt Scenografipartner till Arkitekturgalan 2022. Som scenografipartner tar vi in stålet på scenen och synliggör det cirkulära byggmaterialet. Galan går av stapeln den 7 april genom en livesändning från Kulturhuset i Stockholm.

Den 7 april klockan 13.30 är det dags för årets upplaga av Arkitekturgalan. Via länken nedan kan du följa livesändningen från Kulturhuset i Stockholm. Inspirationsföreläsningar varvas med prisutdelningar av fina arkitekturpriser. Allt helt kostnadsfritt.

Arkitekturgalan arrangeras av Sveriges Arkitekter och är Nordens största mötesplats för arkitektur. Ett event som bjuder på inspiration och kunskap och där årets bästa arkitektur får pris t.ex. delas Kasper Salin-priset ut, se vidare här.

Förändra är temat för årets Arkitekturgala. Samhället befinner sig i en snabb förändringsprocess som måste öka takten om vi ska nå våra klimatmål. Samhället och vi alla är – vare sig vi vill det eller inte, har planerat för det eller inte – inne i en förvandlingsprocess och ett skede av transformation.

Här kan du läsa mer om vad vi som Scenografipartner vill lyfta fram på Arkitekturgalan, på Sveriges Arkitekters webbplats.